harry potter
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

harry potter

muhteşem bir forum

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Rowling, Hayranlarına Teşekkür Ediyor.

YazarMesaj
admin dilara
Admin
admin dilara

Rowling, Hayranlarına Teşekkür Ediyor. Empty
MesajKonu: Rowling, Hayranlarına Teşekkür Ediyor.   Rowling, Hayranlarına Teşekkür Ediyor. Icon_minitimeC.tesi Mayıs 29, 2010 5:21 pm

Yazar J.K. Rowling, resmi web sitesindeki güncesini dört aylık bir aradan sonra güncelledi, ve son kitabın basılmasından itibaren neler yaşadığından bahsetti.

“Çevremdekiler sürekli ‘Bitirdiğinde olayların yatışmasını umuyordum," diyorlar, bazı günler onlara cevabım hoş bir kahkaha oluyor. Amerika/Canada turu, Ozan Beedle, hayır kurumları, ağır bir mektup yığını ve bunlara ek olarak dünyaya getirmek için direndiğim üç çocuğum.. İşte Haziran’dan beri bunlar sayesinde fevkalade yoğunum.”

Yazarımız Amerika/Canada turunun şimdiye dek yaptıklarının en iyisi olduğunu söylüyor ve hayranlarına “Eğer bunu okuyan biri, bu bahsettiğim olaylarda yer aldıysa, çok teşekkür ederim kendisine, çünkü akıllıca sorulmuş sorularıyla ve yakınlıklarıyla ancak bu kadar harika olabilirlerdi,” diyerek teşekkür ediyor.

Rowling ayrıca son kitabın çıktığı günü de hatırlıyor “’Yadigarlar’ın Londra’daki Milli Tarih Müzesi’nde piyasaya sürülmesi de en çok sevdiğim anlardan ve tabi sizlerin sabırla uzun süre kuyruk oluşturmanız.. Her birinizle görüşüyor olmaktan büyük mutluluk duydum.”

" “Ölüm Yadigarları" serinin en sevdiğim kitabı. Siz yazmamış olsanız da, biliyorsunuz ki, kitabın sonu hikayeye yol gösteriyordu, yani 17 yıldır planladığım bir sondu ve sonunda bunu okuyucularımla paylaşıyor olmam hayal edebileceğinizden çok daha fazla tatmin ediciydi.”

Peki yazarımız Harry’i hayranları kadar özleyecek mi? “Harry için yas tutma gibi.. Ve ben hiç kimse bittiğini benim kadar derinden hissedemez dediğimde kandırılacağımdan şüphe duymuyorum. Harry Potter’ı yazmak 17 yıldır hayatımla ayrılmaz bir bağ ile bağlıydı ve ona hoşçakal demek olmasını düşündüğüm şekilde oldu. Bu yüzden, çok büyük teşekkür ediyorum, bana kitapların onlar için anlamını belirten harika şeyleri, basımdan bu yana yazanlara, çünkü sizin kelimeleriniz bu hem acı hem tatlı zamanda, benim için çok şey ifade ediyor.”
https://harrypotter.forumotion.eu

Rowling, Hayranlarına Teşekkür Ediyor.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Rowling Sitesini Güncelledi!
» Efsane Devam Ediyor!
» Jingle Spells Albümü Satışları Hızla Devam Ediyor!
» J.K Rowling New Orleans’da
» Rowling'in Evlenebileceği Karakterler :)